Джейсън Момоа разкри, че има нова връзка с актрисата Ейдрия Аржона. 44-годишният мъж

...
Джейсън Момоа разкри, че има нова връзка с актрисата Ейдрия Аржона. 44-годишният мъж
Коментари Харесай

Вече не се крие: Секси мачото Джейсън Момоа с нова красавица до себе си

Джейсън Момоа разкри, че има нова връзка с актрисата Ейдрия Аржона. 44-годишният мъж показа в Instagram фотоси от пътуването си до Япония, на което е и тя. В обявата едно от изображенията демонстрира Момоа, прегръщащ приятелката си откъм гърба, до момента в който седят на маса в ресторант с другари.

На друга фотография виждаме как вятърът развява дългите коси на влюбените.В описанието звездата от " Аквамен “ признава какъв брой му е харесало пътуването с обичаните му хора, сред които допускаме, че засяга и новата си другарка.

" Япония, ти си сбъдната фантазия, ти ме разруши. Толкова сме признателни на всички, които отвориха домовете си, създадохме мемоари с нови и остарели другари, споделих следващото необикновено премеждие с моята обич “, написа той.

Публикацията на Момоа в Instagram се появи дни откакто той разкри, че има нов човек в живота му, като тогава не разкри нейното име.

" Във връзка съм “, сподели той, до момента в който беше на сцената на Basingstoke Comic Con в Англия на 11 май.  " Ще разберете повече скоро. "

След като означи, че  " има връзка от известно време “, той също изясни за какво го пази в загадка:  " Наистина се любувам на уединението “.

Новата връзка на артиста се случва повече от две години, откакто той разгласи раздялата с някогашната си брачна половинка Лиза Бонет, с която има 16-годишна щерка и 15-годишен наследник, напомня Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР